ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε με χρέωση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (τύπου VISA, MASTERCARD, MAESTRO), κατόπιν σχετικής εντολής του κατόχου. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται. Η χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο www.my7days.gr είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Θα σας ζητηθούν τα ελάχιστα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας (στοιχεία κατόχου, είδος, αριθμός, ημερομηνία λήξης ισχύος, αριθμός εξακρίβωσης της αυθεντικότητας της Κάρτας )

Τα στοιχεία που γνωστοποιείτε, όπως π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας κλπ), καταχωρούνται απευθείας στην ασφαλή σελίδα της Συνεργαζόμενης Τράπεζας και δεν καταχωρούνται στην βάση μας, προς δική σας εξασφάλιση. Η Συνεργαζόμενη Τράπεζα ελέγχει τα ανωτέρω στοιχεία της Κάρτας και ενημερώνει ηλεκτρονικά, για την έγκριση ή απόρριψη της συναλλαγής. Με την έγκριση της συναλλαγής ενημερώνεστε με ανάλογο μήνυμα επιτυχίας. Σε περίπτωση που απορριφθεί η συναλλαγή από την Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται.

Οι πελάτες εκτός της Ζώνης του Ευρώ υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τα οποία η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

  • Αντικαταβολή

 H υπηρεσία πληρωμής με την μέθοδο αντικαταβολής έχει έξτρα επιβάρυνση 2€.

Η Παραγγελία σας εκτελείται άμεσα χωρίς καθυστερήσεις, η παραλαβή της πραγματοποιείται στο χώρο σας από την Εταιρία ACS Courier και η εξόφληση γίνεται επιτόπου με την παράδοση.

  • Έκδοση τιμολογίου

Δεν υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου πώλησης καθώς οι εκπτώσεις και τιμολογιακές πολιτικές που αναφέρονται στα eshop μας αφορούν μόνο τελικούς καταναλωτές.

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες κατόπιν επικοινωνίας με το τμήμα χονδρικής στο [email protected] ή κλήση στο τηλέφωνο +30 2311 110156 .

 H υπηρεσία πληρωμής με την μέθοδο αντικαταβολής ΔΕΝ είναι δυνατή για αποστολές σε ΚΥΠΡΟ

Product added to wishlist

Στην my7days χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας.