ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΓΟΡΑ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το www.my7days.gr αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως αυτός τροποποιήθηκε με το Ν. 4512/2018, και όπως ισχύει σήμερα. Για την έγκυρη σύναψη της σύμβασης είναι απαραίτητη η δικαιοπρακτική σας ικανότητα και δεν τελείται σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης. Η Εταιρία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Κατά την αγορά αλλά και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, καθοδηγείστε βήμα προς βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος.

Για να μπορέσετε να παραγγείλετε δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε με το username και το password σας, θα σας συμβουλεύαμε όμως να γίνετε μέλος, καθώς θα είναι πολύ πιο εύκολη η όλη διαδικασία σε οποιαδήποτε μελλοντική χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ακόμα και στη περίπτωση που δε γίνετε μέλος θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία όπως: διεύθυνση τιμολόγησης και αποστολής παραγγελίας, e-mail, τηλέφωνο επικοινωνίας, στοιχεία απαραίτητα για τη σύναψη και ολοκλήρωση της σύμβασης μεταξύ μας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Τα προϊόντα αποστέλλονται στον χρήστη με την εταιρεία courier ACS και με επιβάρυνση του πελάτη ως εξής:

Κόστος παράδοσης

  • Για παραγγελίες στην Ελλάδα το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 1,5€.
  • Σε παραγγελίες άνω των 45€ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ (εντός της Ελλάδας).
  • Για παραγγελίες στην Κύπρο το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 6€.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις αποστολές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στον τηλεφωνικό αριθμό 2311 110153, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Χρόνος και τόπος παράδοσης

Η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων στην Ελλάδα, πραγματοποιείται συνήθως εντός χρονικού διαστήματος 3 εργάσιμων ημερών (παραγγελίες που γίνονται την Παρασκευή αποστέλλονται τη Δευτέρα) στη διεύθυνση την οποία έχετε δηλώσει κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων σας. Η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων σε Kύπρο, πραγματοποιείται συνήθως εντός χρονικού διαστήματος 10 έως 15 εργάσιμων ημερών στη διεύθυνση την οποία έχετε δηλώσει κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων σας.

Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν και η Εταιρία δεν έχει καμία ευθύνη σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.λπ.), ωστόσο θα σας ενημερώσουμε σχετικώς. Η παράδοση της παραγγελίας δύναται να καθυστερήσει ή και να ματαιωθεί και η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί δεν είναι σωστά καταχωρισμένα ή/και ενημερωμένα. Οι χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να επιμηκυνθούν σε περιόδους με μεγάλο όγκο παραγγελιών ή σε αργίες.

Οι παραγγελίες παραδίδονται ύστερα από υπογραφή του παραλήπτη. Κάθε προϊόν που έχει παραδοθεί πρέπει να ελέγχεται από εσάς και τυχόν επιφυλάξεις να καταγράφονται στο δελτίο παράδοσης της μεταφορικής εταιρίας σε περίπτωση μερικής ή ολικής ζημίας, άλλως τεκμαίρεται ανεπιφύλακτη παραλαβή και αποδοχή της καλής κατάστασης της συσκευασίας και κανένα εκ των υστέρων αίτημα ή παράπονο επ’ αυτού δεν θα γίνει δεκτό.

Παρακολούθηση παραγγελίας

Από την επίσημη σελίδα της ACS Courier μπορείτε να ενημερωθείτε για το συνεργαζόμενο κατάστημα της περιοχής σας: www.acscourier.net

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω web (tracking order), απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας αποστέλλουμε μέσω email στον ιστοχώρο: www.acscourier.net/en/track-and-trace

Product added to wishlist

Στην my7days χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας.